EchtLicht - zichtbaar op maat

VOOR UW BEDRIJF

EchtLicht - zichtbaar op maat

Lichtplan

Lichtplan nodig? Een goed lichtplan is cruciaal voor uw bedrijf. Wij geven u deskundig advies en kunnen u de effectiviteit laten zien door middel van een besparingscalculatie. Wij hebben veel ervaring in het maken van lichtplannen. Voor het juiste lichtadvies zit u bij ons dus goed. Wij verwerken de noodzakelijke functionaliteit als een passend onderdeel in het lichtplan. Daardoor is er bij ons niet alleen sprake van een functionele, maar ook representatieve verlichting. Op deze manier kunt u door ons een goed lichtplan laten maken

Verlichtingsplan

Een goede verlichting is fundamenteel voor een bedrijf. Met een deskundig verlichtingsplan speelt u hier heel goed op in. De juiste locatie en sterkte van licht is sfeerbepalend en essentieel voor het creëren van overzicht. Wij stemmen ons licht af op activiteiten die op de desbetreffende locatie worden uitgevoerd. Een fietsenhok en een laboratorium moeten bijvoorbeeld beide verlichting hebben, maar vereisen een totaal andere aanpak.

Van werk tot sport. Van inspanning tot ontspanning. EchtLicht stelt lichtplannen voor u samen die passen bij uw situatie. Wij zorgen voor het beste verlichtingsplan. Met de juiste lampen en de juiste afstemming van locatie en lichtintensiteit, zorgen wij voor een optimale verlichting van uw ruimtes.En dat doen wij bij alle soorten verlichtingen. Wij hebben namelijk al mooie lichtplannen gemaakt voor verschillende doeleinden. Denk hierbij aan:

LICHTplan laten maken

Door onze ruime ervaring in verschillende branches kunnen wij alle type bedrijven helpen. EchtLicht heeft een aantal mooie projecten gedaan in bedrijfshallen, magazijnen, kantoren en ook in winkels. Wilt u een lichtplan laten maken door een deskundig bedrijf? Wij combineren alle wensen van de klant en koppelen dit aan onze kennis van licht. Door in gesprek te gaan horen wij wat voor u belangrijk is. Voor elk soort verlichting zijn er andere eisen. Op kantoor wil je namelijk een ander soort licht dan in een grote bedrijfshal. Met al deze aspecten houden wij rekening in ons lichtplan. Door goed te kijken naar de ruimte, omgeving en specifieke wensen van de klant zorgen wij voor de beste verlichtingsoplossing. Laat ook uw lichtplan op maat maken door EchtLicht.

Neem contact met ons op om uw persoonlijke verlichtingsplan te bespreken.

Zuinig en bewust

Ons productassortiment wordt ontworpen, ontwikkeld, geconstrueerd en geproduceerd op basis van duurzaamheidsprincipes. Onze producten leveren een hoge bijdrage aan het milieu door een laag energiegebruik en lage CO2 belasting. Reducties van 50 tot 70% blijken haalbaar!

Onze duurzame producten

Onze service

Uw tevredenheid is voor ons van groot belang. Daarom hechten wij veel waarde aan de juiste verlichting voor uw specifieke situatie. Niet tevreden? Wij komen met de oplossing!

Meer over onze service