Iedere klant heeft specifieke wensen. Geen mens, maar ook geen wens is gelijk. Wij stemmen onze producten af op de beleving van de klant. Of het nu gaat om bedrijfsverlichting of een andere soort verlichting. Op basis van uw wensen kunnen wij u voorzien van gedegen lichtadvies. Wij lichten u graag voor en maken eventueel een concreet lichtplan. Wij staan altijd voor u klaar met een uniek en duurzaam lichtadvies en bieden oplossingen voor alle zakelijke en industriële verlichtingen. Wij weten wel raad met lichtplannen.

DUURZAAM

Wilt u regenbestendige verlichting voor uw gebouw? Wilt u een lamp op 30 meter hoogte, maar toch voldoende licht op de werkvloer overhouden? Heeft u een telescoopontvanger van 30 meter doorsnede die verlicht moet worden? Op zulk soort vragen weten wij wel raad. Wij kijken altijd naar de duurzaamheid van het project om zo een unieke lichtadvies op maat te kunnen geven. Door veelvuldig gebruik te maken van LED verlichting kunnen we duurzame adviezen geven.

Zelfs bij eenvoudige klussen als het vervangen van een TL-buis door een daglicht TL-led-tube, kan EchtLicht u het advies geven dat u nodig heeft. Speciale wensen? Daag ons uit!

LICHTADVIES OP MAAT

Door onze jarenlange ervaring met bedrijfsverlichting kunnen wij goed inspelen op verschillende situaties. Doordat we al jaren in het vak zitten weten we als geen ander hoe belangrijk een lichtadvies op maat kan zijn. Samen kan er dan worden gekeken naar uw specifieke wensen en de mogelijkheden. Wij hebben al veel ervaring met onderstaande soorten verlichting:

Zuinig en bewust

Ons productassortiment wordt ontworpen, ontwikkeld, geconstrueerd en geproduceerd op basis van duurzaamheidsprincipes. Onze producten leveren een hoge bijdrage aan het milieu door een laag energiegebruik en lage CO2 belasting. Reducties van 50 tot 70% blijken haalbaar!

Onze duurzame producten

EchtLicht gaat tevredenheid voorbij

Wij bieden professionele ondersteuning aan onze klanten. Op basis van uw wensen maken wij een verlichtingsontwerp. Berekenen we wat u kunt besparen. En kunnen wij u helpen bij het vinden van het juiste installatiebedrijf.

Onze diensten