EchtLicht levert elke gewenste verlichting en streeft altijd naar een kwalitatieve en spoedige levering. Wij willen u er van verzekeren dat u krijgt wat u wenst en dat onze producten zo snel mogelijk geleverd zijn. Onze verlichting is zowel binnen als buiten te installeren en kan als nood- als oriëntatieverlichting worden ingezet. Op gebied van nood- en oriëntatieverlichting zijn recent Nederlandse patenten van toepassing die resulteren in een zeer lange levensduur (tot 100.000u +) en erg laag energieverbruik. Wij gaan met u in gesprek en zorgen voor Industrieel. Op deze manier komen we tot de beste oplossing voor uw vraagstuk.

Levertijden zijn afhankelijk van de plaats van productie en variëren van 1 tot 4 weken. De markten die bij voorkeur het best bij onze producten aansluiten, vallen binnen de volgende categorieën:

  •  Zakelijk
  •  Industrieel
  •  Logistiek
  •  Utiliteit
  •  Agrarisch
  •  Woning

Zuinig en bewust

Ons productassortiment wordt ontworpen, ontwikkeld, geconstrueerd en geproduceerd op basis van duurzaamheidsprincipes. Onze producten leveren een hoge bijdrage aan het milieu door een laag energiegebruik en lage CO2 belasting. Reducties van 50 tot 70% blijken haalbaar!

Onze duurzame producten

EchtLicht gaat tevredenheid voorbij

Wij bieden professionele ondersteuning aan onze klanten. Op basis van uw wensen maken wij een verlichtingsontwerp. Berekenen we wat u kunt besparen. En kunnen wij u helpen bij het vinden van het juiste installatiebedrijf.

Onze diensten