Onze producten zijn van uitstekende kwaliteit en gaan een lange tijd mee. Toch kan het voorkomen dat er onverhoopt iets mankeert aan uw verlichting of installatie. Wij helpen u graag om via de fabrikant uw garantie te verzekeren.

EchtLicht biedt producten van verschillende fabrikanten aan en geeft daarop de garantie die de fabrikant ook aanbiedt. Garantie is van toepassing als de producten onder normale atmosferische omstandigheden zijn ingezet. Omdat de technologische ontwikkelingen steeds doorgaan, kunnen de garantietermijnen van de verschillende merken en typen lampen en armaturen verschillend zijn. In de algemene voorwaarden staat daarvan het overzicht.

Zuinig en bewust

Ons productassortiment wordt ontworpen, ontwikkeld, geconstrueerd en geproduceerd op basis van duurzaamheidsprincipes. Onze producten leveren een hoge bijdrage aan het milieu door een laag energiegebruik en lage CO2 belasting. Reducties van 50 tot 70% blijken haalbaar!

Onze duurzame producten

EchtLicht gaat tevredenheid voorbij

Wij bieden professionele ondersteuning aan onze klanten. Op basis van uw wensen maken wij een verlichtingsontwerp. Berekenen we wat u kunt besparen. En kunnen wij u helpen bij het vinden van het juiste installatiebedrijf.

Onze diensten