Service betekent voor ons: een oplossing vinden voor u. Is het goede product geleverd? Doet het wat we hebben beloofd? Heeft het toegevoegde waarde? EchtLicht hecht veel waarde aan deze vragen. In het uiterste geval nemen we onze producten terug, maar voorafgaand aan dat punt, zullen wij ons best doen om met een geschikte oplossing te komen.

ECHTLICHT VINDT DE OPLOSSING VOOR U

Onze specialiteit ligt in led-verlichting. Deze manier van verlichten kan een zuinige én duurzame oplossing zijn voor elk bedrijf. Service is ook verder kijken dan je neus lang is. Verlichting is namelijk niet alles. Naast een ontwerp, leveren wij ook de bijbehorende installatiematerialen. Zoals bijvoorbeeld masten, inclusief een mooie outdoor armatuur. Ook voor bewegingsmelders, lichtsensoren en dimbare verlichting bent u op het juiste adres.

Zuinig en bewust

Ons productassortiment wordt ontworpen, ontwikkeld, geconstrueerd en geproduceerd op basis van duurzaamheidsprincipes. Onze producten leveren een hoge bijdrage aan het milieu door een laag energiegebruik en lage CO2 belasting. Reducties van 50 tot 70% blijken haalbaar!

Onze duurzame producten

EchtLicht gaat tevredenheid voorbij

Wij bieden professionele ondersteuning aan onze klanten. Op basis van uw wensen maken wij een verlichtingsontwerp. Berekenen we wat u kunt besparen. En kunnen wij u helpen bij het vinden van het juiste installatiebedrijf.

Onze diensten