EIGENAAR

Jan Erkelens is eigenaar van EchtLicht BV. Jan heeft managementfuncties gehad bij o.a. Heineken, Coca Cola, Smurfitt en Abbott. Vanaf 2008 werkt hij als zelfstandig ondernemer. Kenmerkend voor hem is zijn passie voor productietechniek. Goed licht maakt productie makkelijker. Daarom ook een logische vebinding met EchtLicht.
Maar er is ook een andere belangrijke factor die Jan succesvol maakt. En dat is een sterk ontwikkeld vermogen om problemen van technische aard, snel te kunnen doorgronden.

PLANNING & CONTROL

Ons hoofd van deze afdeling, Nico Schellevis, is een professional op gebied van financiën, jaarverslagen, loonadministratie, voorraadbeheer en inkoop.
En heeft veel ervaring opgedaan bij de overheid.

MARKETING & SALES

Een modern bedrijf als EchtLicht dat zich sterk profileert voor de industrie, kantoren en appartementencomplexen realiseert haar verkoop voornamelijk via netwerken en goede internet vindbaarheid. Een enkele advertentie, of beurs daargelaten. Wij streven er meer dan anders naar goed vindbaar te zijn. Met onze portfolio willen we een duidelijk beeld geven over wat we in huis hebben.

PROJECTINSTALLATIES

EchtLicht werkt graag samen met (vaste) installatiebedrijven. Klanten willen ontzorgd worden. EchtLicht zorgt daarvoor.

Zuinig en bewust

Ons productassortiment wordt ontworpen, ontwikkeld, geconstrueerd en geproduceerd op basis van duurzaamheidsprincipes. Onze producten leveren een hoge bijdrage aan het milieu door een laag energiegebruik en lage CO2 belasting. Reducties van 50 tot 70% blijken haalbaar!

Onze duurzame producten

EchtLicht gaat tevredenheid voorbij

Wij bieden professionele ondersteuning aan onze klanten. Op basis van uw wensen maken wij een verlichtingsontwerp. Berekenen we wat u kunt besparen. En kunnen wij u helpen bij het vinden van het juiste installatiebedrijf.

Onze diensten