ECHTLICHT

SPECIALIST IN INDUSTRIËLE LEDVERLICHTING

EchtLicht levert industriële ledverlichting. Wij helpen u bij het vinden van de juiste armaturen. Wij maken voor u een lichtplan. Afgestemd op uw specifieke situatie. En een advies met daarin de meest geschikte oplossing voor armaturen en lampen. Dat vinden we leuk! Daar hebben we verstand van! Én een besparingsberekening. Zeer uitgebreid. Met alle belangrijke aspecten daarin meegenomen.

WAAR GAAT HET OM

Het gaat volgens ons immers om goed licht bij uw specifieke proces. Bij uw manier van werken. Om prettig in te kunnen werken. Fit bij te blijven. Duurzaam te zijn. Te besparen op onderhoud en energie. Dat soort zaken. Daarom eerst een lichtplan voor uw specifieke situatie. Op basis van het lichtplan doen wij u een voortsel op basis van de voor uw toepassingen meest geschikte armaturen. Én een prijs. Niet onbelangrijk.

WAT LEVERT HET OP

Naast een lichtplan en een prijsstelling wilt u weten waar u aan toe bent. Daarom krijgt u in één oogopslag een volledig overzicht met een berekening waarin alle aspecten zijn meegenomen op gebied van: Belastingen (KIA), afschrijving, subsidies (EIA), onderhoudskosten. Én natuurlijk de energiebesparing. Alhoewel, gek genoeg, die laatste belangrijk is, maar niet altijd de belangrijkste………

Zuinig en bewust

Ons productassortiment wordt ontworpen, ontwikkeld, geconstrueerd en geproduceerd op basis van duurzaamheidsprincipes. Onze producten leveren een hoge bijdrage aan het milieu door een laag energiegebruik en lage CO2 belasting. Reducties van 50 tot 70% blijken haalbaar!

Onze duurzame producten

EchtLicht gaat tevredenheid voorbij

Wij bieden professionele ondersteuning aan onze klanten. Op basis van uw wensen maken wij een verlichtingsontwerp. Berekenen we wat u kunt besparen. En kunnen wij u helpen bij het vinden van het juiste installatiebedrijf.

Onze diensten